Annons

På Träslövs trädgård

Idag har jag varit med Lina, från Äppelmusteriet i Tvååker, och jobbat hos Träslövs Trädgård. Alltid lika fantastiskt att jobba i dessa miljöer. Ska jag sadla om och jobba med något annat så ska det bli med växter, så det så!

Annons

Här doftade det sött av citronblommor och vita liljor. Solen lurade runt hörnet mest hela tiden och vi blev bjudna på en god kopp kaffe och ett litet prat runt fikabordet med de anställda. Så mysig arbetsplats.

Annons

Vackert som tusan är det också alltid. Vill bära med mig det mesta hem!

Lina agerade modell och gjorde uppgiften strålande.

Annons

Sedan planterade hon växter för fulla muggar. En bra dag på jobbet helt enkelt!

När jag kom hem såg jag Lars Johans (Träslövs Trädgård) inlägg på Instagram och blev alldeles rosig om kinderna. Gjorde min dag – Tack! Snart kommer jag med Boris och dricker kaffe igen.
Nu ska jag äta middag med familjen i växthuset och sedan börjar mitt kvällskift med For Good Luck. En miljon klänningar ska packas och skickas…

Kommentarer till “På Träslövs trädgård”

  1. Sofiasofiacm.com skriver: 29 juni 2017 kl 15:04

    Vilka ljuvliga bilder, och speciellt citronerna <3 Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)


Dela på:
Laddar